Takk til alle dere som stilte opp på sommerleiren

Årets sommerleir er definitivt over. Vi våger påstanden og hevder at den var en suksess. Men uten frivillige, både fra Røde Kors og av foreldre som stilte opp, ville det ikke vært mulig å gjennomføre den.

Planleggingen av leiren startet for litt over et halvt år siden. Siden da har komiteen hatt jevnlige møter. Noen utskiftninger i komiteen har det vært, men leirsjef Gunn Tomren og komiteen har klart å lande hele prosjektet på en fin måte.

Men det er viktig å være klar over at leiren ikke kunne vært gjennomført hvis det ikke var noen frivillige i Røde Kors som ville være med. Men det var det heldigvis og takket være disse fikk man på plass flere viktige ting som transport, båter, førstehjelpsundervisning, mat osv.

En virkelig ekstra bonus var det når man oppdaget at flere foreldre ville være med og hjelpe til på leiren.

På Røde Kors sin interne Facebook-side la leirsjef Gunn Tomren lørdag kveld ut denne meldingen til Røde Kors medlemmene som hadde deltatt:

Skjermdump fra intern Facebook-side til Røde Kors.

Stor takk også til foreldrene som stilte opp

Den samme ros og takk går også til de foreldrene som stilte opp på leiren. De har ikke tilgang til den interne Facebook-siden og får derfor sin velfortjente takk her. Deres bidrag var minst like viktig som det Røde Kors sine medlemmer bidro med.

Røde Kors leder takker også

Kristin Kulbliksæter. Foto: Kim Ankersten

Kristin Kulbliksæter er leder for Eidsvoll og Hurdal Røde Kors. I en samtale med oss forteller hun at hun gjerne skulle vært med selv, men det var hennes jobbuke og da jobber hun fra tidlig til sent.

– Jeg er kjempestolt over den innsatsen som frivillige i foreningen har lagt ned for leiren, sier hun. – Jeg har lest de daglige artiklene fra leiren på nyhetssiden vår og sett helt fantastiske bilder. Så det er tydelig at barna har kost seg, sier hun. Denne leiren må ha vært en suksess, avslutter hun.

Alltid noe etterarbeid

Det meste ble vasket og lagt i riktige kasser allerede på skolen før man reiste hjem. Det sparte medlemmene for en god del jobb på Røde Kors huset. Der med ble det ikke så veldig mange timer man brukte der søndag ettermiddag.

Teltene ble hengt opp i garasjen og det dryppet godt av dem når vi var innom og hilste på.

Telt henger til tørk. Foto: Kim Ankersten

De som ryddet på Røde Kors huset var Arnfinn Kjelland, Joachim Dammen og Siren J. Halsvik. Flere andre skal gjøre litt i dagene som kommer, men disse tre tok det meste.

En velfortjent hvil. F.v. Arnfinn Kjellan, Joachim Dammen og Siren J. Halsvik. Foto: Kim Ankersten

Blir det leir til neste år?

Det er det faktisk allerede noen som har spurt om og svaret er at det håper vi. Hvis du også håper på det så kan du benytte anledningen til å gi oss en tilbakemelding om hva du synes om leiren. Send meldingen din til post@eidsvollhurdalrodekors.no.