Liker du å bli skremt? Følg med, disse planlegger det mest skremmende arrangementet som skal foregå i år

Gjengen bak Halloween på Bygdetunet f.v: Shannon Timmons, Lillian Bratli, Trine Syversen, Aud Lene Berg-Hansen, Anders Haaland, Yvonne Haaland-Aulom og Gunn Tomren fra Røde Kors. Foto: Kim Ankersten

Denne blide gjengen planlegger det mest skremmende arrangementet som skal foregå i år, nemlig Halloween på Bygdetunet. Søndag 27. oktober skal mange skremmes og ha det artig på samme tid.

Gunn Tomren som er omsorgsleder i Røde Kors er vår representant i Bygdegru. Hun forteller at det er lagt ned mange timer i planlegging før årets arrangement.

Hun forteller at årets Bygdegru blir dobbelt så stort som i fjor med hele 1200 billetter. Og ikke bare skal flere få være med, men det er også lagt inn flere nye skumle poster.

Så liker du å bli skremt så er dette arrangementet du skal delta på 27. oktober.

LES OGSÅ: Omtale i EUB før fjorårets arrangement

Vil gjerne ha flere med på laget

Bygdegru består av frivillige og de trenger selvfølgelig hjelp av flere. De trenger hjelp til alt fra vaffelstekere til vakter. Så har du lyst og anledning til å bidra så kan du gjerne møte opp på Røde Kors huset onsdag 25. september kl. 19. Da har de nemlig neste møte for å planlegge hvordan de skal skremme flest mulig.

Har du lyst til å sjekke ut litt på forhånd så kan du også kontakte Gunn på mobil 400 12 022.