Har stengt bruktbutikken midlertidig fra i dag: skal bli dobbelt så stor

Hele bakveggen åpnes opp for gjennomgang. Foto: Kim Ankersten

Bruktbutikken utvider igjen. Fra ca. 300 m2 utvides den nå til nesten 600 m2 inkludert lager, personalrom, toalett og nå også en heis!

Bruktbutikken går veldig godt og er en vellykket satsning fra Røde Kors. Men når det går så godt så følger det også med noen nye krav til driften. Blant annet må de mange frivillige få bedre kår og derfor bygges det nå både toalett og nytt personalrom.

Nestleder i bruktbutikken, Turid Bergquist, rydder ut alle glass fra hyllene før veggen skal tas ned. Foto: Kim Ankersten

Nå er butikken midlertidig stengt mens man gjør klart det nye arealet og pakker ned varer i den nåværende butikken. Årsaken til at man må holde stengt er at hele bakveggen skal åpnes opp og alle varer blir derfor stående midt i butikken.

Lageret og mottaksavdelingen blir også større og de som jobber der får bedre muligheter til å sortere varer før de skal ut i butikken.

Heis opp til andre etasje

Det kommer etter hvert en ny butikk i etasjen over bruktbutikken. De får inngang i hjørnet mot fotballbanen og trappa der er fornyet. Det gjøres i den forbindelse også klart til å installere en heis for de som ikke har mulighet til å bruke trappa.

Som følge av arbeidene kan ikke butikken holde åpent. Foto: Kim Ankersten
Som følge av arbeidene kan ikke butikken holde åpent. Foto: Kim Ankersten

Åpner igjen 30. september, men lukker snart igjen

Planen er å åpne opp igjen mandag 30. september. Da vil ikke alt være helt ferdig og det vil fortsatt foregå endringer selv om det er åpent.

Men allerede i uke 44 stenger butikken igjen en kort periode. Da skal det bygges nytt inngangsparti og det arbeidet er så støvete og støyende at huseier ikke anbefaler å ha åpent.

Det er store endringer på gang, men når det er ferdig blir det en veldig fin butikk.

Her kommer det både toalett, heis og personalrom. Foto: Kim Ankersten