En natt i naturen med nesten 100 deltakere!

Flott lysshow. Foto: Gunn Tomren

Bli med! arrangerte «En natt i naturen» og hadde fått med seg både Speideren og Røde Kors. Med nesten 100 deltakere ble det et flott arrangement.

Bli med! er en lokal organisasjon som ønsker å skape møteplasser hvor barn og voksne kan delta sammen – og hvor voksne og barn kan bli kjent med hverandre. Dette skriver de på sin Facebook-side.

De arrangerer derfor denne overnattingsturen hvert år og alle som er interesserte kan bli med. I år møtte det nesten 100 deltakere.

Spennende aktiviteter

Det foregikk lørdag 31. august på badeplassen ved Prestsanden. De fremmøtte fikk tildelt teltplass og rigget sin egen lille camp.

Alle hadde med sin egen middag som de tilberedte på grillpanner som arrangøren hadde fyrt opp.

Fra kl. 17 – 20 var det ulike aktiviteter som deltakerne kunne bli med på. Det var blant annet padling på SUP-brett, sjongleringskurs, fisking og et eget kreativt telt.

Veronica Berg og Robert Nilsen fra hjelpekorpset lærte bort HLR, hjertelungeredning.

Speiderne stilte med sine kanoer slik at deltakerne kunne padle inn i solnedgangen, noe som var veldig populært. Røde Kors stilte med synål og tråd og tok seg av skadede bamser som trengte litt kjærlighet og omsorg. De hadde opprettet et eget bamsesykehus for anledningen.

Kaptein Sabeltann på tokt i kano

Selveste kaptein Sabeltann kom. Foto: Gunn Tomren

Plutselig dukket selveste kaptein Sabeltann opp. Han var på tokt og denne gang i kano.

Deltakerne hjalp ham med å finne skatten som viste seg å være reflekser og snop. Men så plutselig forsvant Sabeltann i skogen og da måtte deltakerne lete etter ham. De fant ham og Sabeltann var glad for det. Men så måtte han videre på toktet sitt.

Kvelden ble avsluttet med et flott lysshow.

Nydelig vær og god stemning gjorde dette til et flott arrangement. Neste år satser arrangøren på at enda flere vil finne veien til Prestsanden.

Fra Røde Kors deltok May Ida Aker som hadde laget havregrøt og suppe til frokost, Gunn Tomren, Arnfinn Kjelland, Veronica Berg og Robert Nilsen.

Her er noen flere bilder fra arrangementet:

Frokost. Foto: Gunn Tomren
Frokosten kom på båre. Foto: Gunn Tomren
Stille stund ved vannkanten. Foto: Gunn Tomren
En med fiskelykke. Foto: Gunn Tomren