Avsluttet sommerleiren med fisking og skumparty i regnværet

Oscar Sandvold fanget den største abboren i dag. Foto: Kim Ankersten

Siste dagen på leiren ble våt, men det var det ingen som brydde seg om. Fisking i pøsende regnvær og skumparty var populært blant de 40 deltakerne.

Den siste dagen på leiren var en regnvåt dag, dog ikke styrtregn slik vi opplevde tidligere i uka. Men deltakerne på leiren brydde seg ikke om regnet og reiste like godt til Høversjøen for å prøve fiskelykken.

Den første som fikk fangst var Kasper Wilhelmsen. Han dro i land en fin abbor etter noen få kast med fiskestanga. Kort tid etter var det flere som fikk fangst i varierende størrelser. Da vi var innom og tok bilder var det Oscar Sandvold som hadde fått den til da største abboren.

Kasper Wilhelmsen fanget den første fisken i dag. Foto: Kim Ankersten
Her setter barna mark på kroken. Foto: Kim Ankersten
Birk Sebastian Hansen får hjelp til å sette på krok av Øystein Negård fra Hurdal Jeger og Fiskeforening. Foto: Kim Ankersten

Røde Kors hadde fått med seg Hurdal Jeger og Fiskeforening denne dagen. De sto for det praktiske med å gjøre fiskestenger klare til bruk. Dette innebar å sette på krok og dupp og så måtte barna selv sette på mark. Det var nok noen som slapp unna, men det er helt greit. Det viktigste er at alle fikk en fin ettermiddag sammen ved Høversjøen.

Ingrid Rønning og Øystein Negård fra Hurdal Jeger og Fiskeforening stilte opp for barna i dag. Foto: Kim Ankersten

Skumparty i regnværet

Skumparty var en stor suksess. Video: Kim Ankersten

Vi har allerede nevnt at dette var en dag i nesten kontinuerlig regnvær. Det la absolutt ingen demper på noe som helst. Men da det var tid for skumparty så tok utrolig nok regnet en liten pause før det så plasket ned igjen. Skumpartyet var veldig populært og som videoen over viser så deltok alle barna og de storkoste seg. Noen av lederne måtte også inn i skummet, men det er så vidt vi vet ikke blitt dokumentert.

Jenny storkoste seg i skummet. Foto: Kim Ankersten
Barna storkoser seg i skummet. Foto: Kim Ankersten
Kim Kofstad sørget for at det var nok skum under skumpartyet. Foto: Kim Ankersten

Skumpartyet var det Kim Kofstad som sto for. Med sitt mobile utstyr sørget han for at det var nok skum på plassen. Kofstad har drevet med skumpartyer i mange år. Her ble det rigget opp store høyttalere og musikk dundret ut av dem under partyet for å lage liv.

Da Røde Kors tidligere i år spurte om han ville stille på leiren var det ikke nei i hans munn. Som vi allerede har konkludert med så var dette en suksess.

Full fart i skummet. Foto: Linda Wilhelmsen

Det ble også litt tid til å se film i løpet av dagen. Skolen har egen kinosal og vi tok en titt. Der inne fant vi denne gjengen som mer enn gjerne ville være med på bilde. Som seg hør og bør inntok de ulike positurer til ære for fotografen.

Her venter de på at filmen skal begynne. Foto: Kim Ankersten

Dette var siste dag på leiren. I morgen er det tid for å ta ned telt og reise hjem.