Røde Kors inviterer alle nye frivillige

Eidsvoll og Hurdal Røde Kors inviterer regelmessig sine nye frivillige til informasjonsmøter om vår virksomhet. Møtene tar for seg de mulighetene en ny frivillig har hos oss.

Informasjonsmøte for januar holdes mandag den 23.01.2017, kl. 1800 på Røde Kors-huset som har adresse Boksrudvegen 51, 2080 Eidsvoll.

Røde Kors er en humanitær frivillig organisasjon samt beredskapsorganisasjon som fungerer som støtteaktør for norske myndigheter både i krig og fredstid. Eidsvoll og Hurdal Røde Kors er opptatt av å tilby aktiviteter basert på lokale humanitære behov, og vi ønsker å ta hensyn til den frivilliges tid, kompetanse og interesser.

Para Paranthaman

Når noen melder sin interesse for å bli frivillig hos oss:
– vil vi bli kjent med vedkommende og sørge for at man får veiledning og oppfølging slik at innsatsen kan bidra til å dekke foreningens behov og passe med vedkommendes ønsker og kompetanse
– gi vedkommende de nødvendige kurs som kreves for å bidra til aktivitetene som man ønsker å bidra med.

Etter møtet tar en av våre frivillig ledere kontakt med den nye for samtale, mer informasjon og mulig opptak i en aktivitet. Våre aktiviteter er drevet av frivillige og det kan derfor ta noe tid før man blir kontaktet.

Det er Røde Kors leder Para Paranthaman som holder informasjonsmøtet og han gleder seg til å møte alle sammen. Lurer du på noe før møtet kan du ringe ham på 916 87 519 eller epost lokalleder@eidsvollhurdalrodekors.no.

Det er ingen påmelding, bare å møte opp.


 

 

Eidsvoll og Hurdal Røde Kors feirer 60 år i 2017

Trykk på logoen for å lese om jubileet.