Foto: Norges RK

Lyst til å bli førstehjelpsinstruktør? – Kom på infomøte 12. juni

12. juni holder distriktets opplæringsutvalg et infomøte for alle som kunne tenke seg å bli instruktør eller er interessert i instruktørrollen.

Dette blir et uformelt infomøte med lav terskel for spørsmål, det er ingen krav til forkunnskaper og er uavhengig av aktivitet innen Røde Kors. Opplæringsutvalget har store planer i år, og et hovedfokus på tema instruktører. Nåværende instruktører, de som vil bli instruktører og de som er nysgjerrig på instruktørrollen, er alle mennesker vi trenger(!) og mennesker vi skal satse på. Er du kjent med noen som har et talent for instruksjon? Tips oss gjerne om vedkommende.

Vi møtes på Røde Kors-huset i Lillestrøm, Skedsmogata 3C, 2000 Lillestrøm kl. 1800-2100. Det er satt av god tid til litt spørsmål og sosialt. Det vil bli enkel servering som kaffe/te, og noe godt for blodsukkeret. Noen tanker vi ønsker du skal ta med til dette møtet:

  • Vil du holde kurs internt i Røde Kors eller eksternt?
  • Hvilke type kurs kunne du tenke deg som instruktør?
  • Hva er behovet der du bor/er aktiv?

Påmelding sendes via dette skjema! Vel møtt! Ta kontakt om du skulle lure på noe!

Med vennlig hilsen

Marita Bergstrøm 95433513 (Førstehjelpsansvarlig for distriktet) og Tone Ruud 41351155 (Distriktets opplæringsutvalg – Hjelpekorps)