Regodkjenning av hjelpekorpsmedlemmer

Akershus Røde Kors Hjelpekorps avholdt regodkjenning av hjelpekorpsmedlemmer i helgen. Ti medlemmer fra hele Akershus avla den praktiske delen av prøven. De som besto ble godkjent for å drive hjelpekorpsaktiviteter de neste tre år.

Thomas F. Janssen og Aleksander Langbakken. Foto: Kim Ankersten

Aleksander Langbakken og Thomas F. Janssen var ansvarlige for gjennomføringen av prøven. De hadde ordnet med sensorer og markører til de fire postene som alle aktive hjelpekorpsmedlemmer må gjennom hvert tredje år. Hjelpekorpsprøven består av en teoriprøve og fire førstehjelpsposter. Innholdet i postene varierer, men baserer seg på de grunnleggende punktene i livreddende førstehjelp.

Fra Eidsvoll og Hurdal Røde Kors Hjelpekorps deltok Stig Bekken, Tuva Petersen og Fredrik Bjaanes. Stig og Tuva skulle regodkjennes for de neste tre år, mens Fredrik var oppe til førstegangsgodkjenning. – Det vil si, jeg strøk de to første gangene, sier Fredrik og legger til at denne gangen er han fast bestemt på å klare det.

Resultatet fra dagens regodkjenning ble at alle tre fra Eidsvoll besto og de er nå godkjent for de kommende tre årene. Vi gratulerer!

[ngg_images source=»galleries» container_ids=»17″ exclusions=»170,171″ display_type=»photocrati-nextgen_basic_slideshow» gallery_width=»600″ gallery_height=»400″ cycle_effect=»fade» cycle_interval=»3″ show_thumbnail_link=»0″ thumbnail_link_text=»[Show thumbnails]» order_by=»sortorder» order_direction=»ASC» returns=»included» maximum_entity_count=»500″]